Qui sóc

Núria Pérez, nascuda a Sant Feliu de Guíxols l’any 1983, Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona i Màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions per la Universitat de Barcelona.

Sóc formadora, educadora i terapeuta emocional, experta en entrenar habilitats personals i socials a infants, joves i adults. La meva tasca professional consisteix en acompanyar a infants, joves i adults per a millorar el seu benestar personal i social. Així mateix, més enllà d’acompanyament a nivell personal, em dedico a treballar amb la família, facilitant eines que millorin la convivència a casa.

Entre la meva experiència professional destaco intervencions com ara:

· Educadora i formadora emocional per a afectats i familliars d’afectats de SAF (Síndrome d’Alcoholisme Fetal).

· Formadora en educació emocional orientada a la inserció laboral en el context del SIOAS (Consell Comarcal del Berguedà).

· Educadora emocional a La Granja, Ability Training Center.

· Educadora emocional de les sessions solidàries, en el marc d’un projecte integral del Futbol Club Barcelona (Masia Solidària).

· Participació en el projecte “Caixes de vida” de la Fundació Pere Tarrés, dirigit a gent gran, on s’utilitzava l’art com un vehicle per a la consciència i expressió emocional.

· Col·laboració com instructora del taller d’educació emocional als interns del centre penitenciari Quatre Camins.

· Instructora del taller d’educació emocional dirigit a famílies i afectats de SAF.

La meva experiència personal m’ha convertit en una activista de l’educació emocional. Una adolescència difícil que ha condicionat part de la meva vida. Aquesta vivència m’ha enriquit més que qualsevol altra, m’ha fet aprendre més que qualsevol llicenciatura o màster. I amb la distància dels anys em sento amb el compromís d’aportar el meu granet de sorra per intentar estalviar més patiment d’aquell que és necessari per a créixer i aprendre.

Per a mi la vida és qüestió de valors, i valor.